TriOpSys

TriOpSys is expert in het ontwerpen, realiseren en beheren van ICT-platformen voor Mission Critical Meldkamer-omgevingen. Deze expertise hebben wij in de afgelopen 20 jaar opgebouwd op vele gebieden bij verschillende meldkamers. Het oplossen van IT-vraagstukken binnen meldkamers waaronder het ontwerpen, bouwen en beheren van de IT-infrastructuur is ons specialisme. Binnen TriOpSys hebben we een team van specialisten die wij kunnen inzetten in het meldkamerdomein. Deze specialisten zijn gescreend, hebben kennis van de meldkamerprocessen en -applicaties en hebben ervaring met de meeste leveranciers. Verder hebben onze specialisten de juiste mind-set, wat vooral in dit domein van groot belang is.

Naast het meldkamerdomein is TriOpSys ook actief in andere domeinen waar Mission Critical Systemen van groot belang zijn. Het kwaliteitsbesef bij onze specialisten is dan ook zeer hoog als het om het waarborgen van de beschikbaarheid van de systemen gaat. Dit betekent dat wij, bij een verstoring, direct aanvangen met het oplossen van de problemen/verstoringen en pas daarna in overleg met de opdrachtgever de eventuele contractuele aspecten beoordelen.

De meldkamer is het kloppende hart van organisaties die 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar en bereikbaar moet zijn. TriOpSys heeft een 24/7 dienst die hierin kan ondersteunen. Ook deze dienst heeft ruime ervaring en kennis van het meldkamerdomein.

Product: SecuRadar

SecuRadar helpt organisaties om de (bestuurlijke) informatiepositie in het veiligheidsdomein te versterken.

SecuRadar is niet alleen een innovatieve software applicatie, maar biedt ook een werkwijze om veiligheidsvraagstukken te analyseren. Hierdoor wordt gericht gezocht in de talloze (open) databronnen. De software stelt de data analist in staat om kaartlagen eenvoudig te combineren en visualiseren op een kaart om zo de veroorzaker van het veiligheidsvraagstuk te vinden.

De combinatie van Security Story Telling en SecuRadar helpt om van “een vermoeden dat…” te komen tot onderbouwd beleid en gerichte interventies.

www.securadar.nl