TEDAS

Producten en diensten voor:

Publieke sector: Politie, Defensie, Veiligheids- en opsporingsdiensten, OV en lokale overheden
Private sector: Vitale infrastructuur en tijdelijke camerabewaking

Expertise in:

  • Command & Control
  • Opsporing en observatie
  • IT Security
  • CCTV & IDS

Uniscope

Alles in één systeem voor het complete overzicht

Voor de operationele commandovoering is het essentieel om te beschikken over het realtime totaaloverzicht. Dit blijkt in de praktijk nog regelmatig moeizaam te verlopen. De verschillende organisaties en locaties maken dan gebruik van hun eigen systemen en applicaties die niet of gebrekkig met elkaar communiceren. Met Uniscope is dit probleem uit de wereld.

Uniscope is het ideale platform voor operationele commandovoering. De verschillende functionele systemen en applicaties worden met elkaar verbonden en overzichtelijk weergegeven in één systeem.

Uniscope maakt gebruik van bestaande (realtime) informatiebronnen zoals video, audio, GPS en kaartinformatie. De data hiervan wordt gebundeld in een geografisch informatiesysteem (GIS). Het GIS geeft de informatie en objecten een positie op de kaart. Compleet, gedetailleerd en overzichtelijk. Alle gebruikers werken samen vanuit een betrouwbaar algemeen gemeenschappelijk operationeel beeld.

Het bijzondere van Uniscope zit in de speciale systeemsoftware die de verschillende bedrijfssystemen en applicaties onderling verbindt.
Ongeacht welk systeem of applicatie u en uw partners gebruiken: Uniscope is leveranciersonafhankelijk. Een belangrijk onderdeel is het geavanceerde rechten systeem. Dat maakt het mogelijk om zowel op tactisch als operationeel niveau te bepalen – apart van elkaar – tot welke informatie een gebruiker toegang krijgt.