Ordina

Ordina is een grote, Nederlandse Systemintegrator met veel klanten in het veiligheidsdomein. Wij hebben een aparte unit waaruit wij diensten leveren op het gebied van Security & Safety. Vanuit deze domeinexpertise helpen wij meldkamerklanten op een groot aantal gebieden, variƫrend van consultancy en innovatie tot compliancy, technisch beheer en implementaties.

Wij leveren bewust geen eigen producten, maar werken altijd samen met partners. Hierdoor kunnen wij als kennismakelaar fungeren en kiezen wij altijd de oplossing die het best past bij uw problematiek. Als meldkamerspecialisten herkennen wij de uitdagingen waarvoor u zich gesteld ziet. Wij ontzorgen u maximaal, waardoor u zich weer volledig kunt concentreren op uw primaire taak: het redden van levens.

Naast onze meldkamerspecialisten kunnen wij u uiteraard ook op een groot aantal andere gebieden van dienst zijn. Wij hebben ruim 2000 professionals en bestrijken hierbij de volledige ICT-keten, van programmamanagement tot bouw en implementatie.