EAL Apeldoorn

EAL Apeldoorn begeeft zich sinds 1972 op de high-end markt voor veiligheid-gerelateerde oplossingen. Naast de Nederlandse markt bedient EAL middels eigen vestigingen of wederverkopers ook de Nederlandse Antillen, het Verenigd Koninkrijk, België, Luxemburg en Hongarije.

De producten portefeuille van EAL bestaat hoofdzakelijk uit:

  • Volledig hybride Voice Loggers
  • Tetra / ARBI telefoon bediensystemen
  • Toegangscontrole en Security Management systemen
  • Mobiele data en GPS Oriëntatie systemen
  • Cliënt specifieke software

EAL onderscheidt zich van andere leveranciers doordat het portfolio bestaat uit “eigen” producten. Zowel de productie als soft- en hardware ontwikkeling wordt geheel in eigen beheer gerealiseerd. Door voor 100% eigenaar te zijn van alle intellectuele rechten en door te beschikken over een interne afdeling Research & Development voor zowel de software als de hardware kan EAL zich volledig onafhankelijk in de markt blijven opstellen en kunnen wij altijd nakomen wat er met een klant is afgesproken. In tegenstelling tot anderen hoeven wij immers geen extra afspraken te maken met de uiteindelijke leverancier. Door deze opstelling en uitgangspunten is onze ontwikkeling ook zeer laagdrempelig en eenvoudig te benaderen.

Ondanks dat EAL alleen met “eigen” producten werkt, is het besef volledig aanwezig dat we niet alleen op de wereld zijn in deze technologische omgeving. Wij maken veel werk om daar waar nodig een interface naar systemen van derden te realiseren, vaak op verzoek van de klant. Dit geeft de maximale flexibiliteit voor onze klanten, omdat hierdoor migraties van de diverse technologieën niet alleen mogelijk zijn, maar op die momenten dat het de klant uitkomt.

Om die reden heeft EAL zich de positie van Importeur / Value Added Reseller verworven binnen de Benelux voor de firma IRIS-ID, wereldmarktleider op het vlak van iris-scan technologie. Dank zij de interne afdeling R&D is EAL prima in staat deze systemen te integreren in haar eigen systemen maar ook in systemen van derden.

EAL excelleert dan ook op het gebied van klantgerichte flexibiliteit – het innovatieve karakter en relatie management. Veel van onze klanten maken gebruik van het complete product portfolio en verzoeken regelmatig om specifieke software te realiseren. Het feit dat er belangrijke Europese aanbestedingen zijn gewonnen geeft aan dat EAL haar succes niet alleen baseert op relationele contacten, maar ook op basis van prijs / prestatie als beste uit de bus komt.