CREON Meldkamerdiensten

CREON is gespecialiseerd in het ontwikkelen en leveren van hoogwaardig meubilair voor 24/7 toepassingen zoals meld- en controlekamers. CREON levert innovatieve oplossingen die voldoen aan de actuele normen en richtlijnen op het gebied van beeldscherm werkplekken.

Waar ‘24/7 in control’ de norm is, moeten werkplekken voldoen aan de hoogste technische, ergonomische en constructieve eisen.
CREON bewijst al sinds 1997 dat eisenpakket te kunnen vertalen naar meubilair waarin ergonomie, robuustheid, functionaliteit en eigentijds design op een innovatieve manier met elkaar gecombineerd worden.
Niet voor niets behoren CREON-werkplekken tot de vaste en duurzame uitrusting van veel meld- en controlekamers, in binnen- en buitenland, waaronder de nieuwe 112 meldkamers van de Landelijke Meldkamer Organisatie.

Alles moet kloppen. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we wat er komt kijken bij de ontwikkeling van een ‘state of the art’ 24/7 werkplek.
We weten dat zo’n werkplek stoot- en slijtvast moet zijn en het soms zwaar te verduren krijgt. Dat medewerkers soms zittend of staand willen kunnen werken en dat zowel meubel als beeldschermen indien nodig onafhankelijk van elkaar in hoogte verstelbaar moeten zijn. Dat een uitgekiend kabelmanagementsysteem ervoor moet zorgen dat kabels uit het zicht zijn en dat medewerkers letterlijk geen strobreed in de weg wordt gelegd.
Alle apparatuur moet veilig en makkelijk te bereiken zijn voor onderhoud of vervanging. Werken aan de continuïteit van bedrijven of de veiligheid van onze samenleving vraagt om toewijding, professionaliteit en verantwoordelijkheid.

Het zijn precies die eigenschappen waarmee wij ons meubilair ontwikkelen en produceren. Doordacht tot in detail, van extra hoge kwaliteit en onbetwist duurzaam, zodat het jarenlang probleemloos kan functioneren bij een volcontinu bezetting.